Гайд від Adonit: як вибрати стилус?

Гарантiя


Друзі, ви звісно ж пам’ятаєте той час коли резистивні екрани наших пристроїв реагували на натиск і такий предмет, як стилус відмінно і точно з цим справлявся. Змінився час, і з приходом сенсорних екранів потреба в стилусах відпала. Але стилуси зовсім не пішли з ринку техніки, а навпаки: модернізувались і стали професійними аксесуарами для художників, ілюстраторів, журналістів і просто для тих, хто оцінив зручність від роботи з електронним пером. А переваги й справді вагомі. По-перше, дизайн і форма стали неперевершеними. Їх приємно брати на будь-який діловий захід, просто кинув в кишеню чи приєднав магнітом до корпусу планшета. По-друге, в роботі вони стали більш дружніми. При використанні спрацьовує блокування екрану, що створює приємний досвід роботи. І ще купа крутезних функцій, які можна підібрати окремо відповідно вашого особистого попиту. По-третє, більшість з них стала співпрацювати з усіма типами сенсорних екранів пристроїв.

стилуси до iPhone

Різновиди стилусів

Серед різноманітності моделей стилусів сьогодення дуже просто розгубитися при виборі. Давайте розглянемо основні, що допоможе нам розпочати краще орієнтуватися в них. І стилуси марки Adonit найкращим чином підійдуть для цього прикладу, адже саме ця марка має широку лінійку стилусів під персональні професійні потреби.

Перш за все, стилуси розрізняються за сумісністю. Різні операційні системи, різні типи сенсорних екранів. Зараз стилуси Adonit діляться на 5 великих груп: для iPad нових поколінь (починаючи з 2018 року), для iPad старих поколінь (до 2018 року), для iPhone, для Android та для Windows Surface.

Стилуси Adonit до iPad Pro

За типом накінечника:

Різновиди накінечників

За типом підключення:

Серед активних також можно виділити підгрупи за функціями, які стилуси виконують, та за наявністю кнопок швидкого доступу на корпусі. Тут треба обирати лише на свій смак, та дивлячись для якіх цілей ви обираєте стилус.

стилуси до iPad 2018+

Як вибрати стилус

Якщо ви стоїте перед вибором стилуса, то перше на що треба орієнтуватися - мета вашої покупки. А для цього дайте собі відповідь на питання: для чого я купую стилус? Ілюстратор, художник - для малювання, журналіст - для швидких записів та запису аудіоінтерв’ю або повсякденно під нотатки чи замальовки. Відповідно до ваших потреб, ви можете визначитися із критеріями вибору.

При виборі стилуса для планшета чи для смартфона особливу увагу приділіть наступним критеріям:

стилуси до iPad (2017р і раніше)

Отже, обираючи стилус для професійної чи повсякденної робити, віддайте перевагу Adonit і ви гідно оціните комфорт і естетику аксесуару. Серед моделей стилусів ви зможете знайти електронну ручку будь-якого типу для будь-яких потреб. Гарантія на стилуси Adonit складає 12 місяців.


Ще є запитання?

Напишіть нам на adonit.ukraine@gmail.com і ми будемо раді надати вам допомогу.